Břicháč Tom přichází rovnou s dvěma novinkami – právě v předprodeji!

RSS
archiv revue
Recenze: Nejhorší obavy
Nakladatelství Host vydalo už pátou knihu v sérii Detektivové od Nejsvětější Trojice českého autora Michala Sýkory. Konkrétně se jedná o soubor tří povídek s názvem Nejhorší obavy a garantuju vám, že se vám dostane poctivé detektivní práce, reálií nádherné Olomouce a hlavně uvěřitelných pohledů do lidské duše.
Recenze: Terapeutka
Vypadalo to, že se to zhoupne v jednoduchou zápletku. Naštěstí je to jinak a za vraždou stojí někdo, kdo mezi podezřelými ani zdaleka nefiguruje.
Recenze: Sešit s tátovými recepty
Loni v září vyšla v nakladatelství HOST kniha Jackyho Duranda Sešit s tátovými recepty, k jejímuž čtení si musíte připravit něco dobrého!
40. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 výtisky knihy Hodná a zlobivá holka
Zasoutěžte si o první díl nové série krimi thrillerů od Michaela Robothama. Hodná a zlobivá holka čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Etiketa - Pravidla slušného chování
Kniha, která naučí vaše děti zdravit, nastupovat do tramvaje, poradí jim, jak se obléct na různé příležitosti, jak se chovat v kině a u stolu při jídle atd.
Recenze: Kde si Píťa zchladí tlapky?
Objevujte přírodu s hajným Petrem a veverčákem Píťou!
Jiří Holub: „Chtěl bych podivný čas využít na rozpracování šuplíkové tvorby.“
Druhé vydání úspěšné knížky Jiřího Holuba Prostě na mě zapomněli je na světě. Jak se autorovi, na kterého také dopadly covidové změny, v této době daří ,co všechno podnikl a co chystá, se dozvíte v následujícím rozhovoru.
Recenze: Podstata pouště
Autorova fascinace pouštěmi se po přečtení jeho knihy přenese i na nás!
Recenze: Perunův hněv
Hora Radhošť ukrývá nejeden poklad. Bájnou tajnou zbraň, zlatou sochu boha Radegasta či bohatá ložiska uhlí. Co se ale stane, když se nepovolaní pokusí proniknout dovnitř a odcizit, co jim nepatří? Je v lidských silách zabránit katastrofě biblických rozměrů?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Zajímá vás, které knihy se vyšplhaly na nejvyšší příčky v prodejích za měsíc duben?
Nakladatelství Jota loni vydalo těžko zařaditelnou, neotřelou knihu polského autora Radka Raka Báje o hadím srdci. Nutno dodat, že se jedná o vítěze prestižní literární ceny Nike roku 2020.
Rádi se dozvídáte nové věci nebo prohlubujete své znalosti v oblastech, které vás dlouhodobě zajímají? Pak můžete sáhnou po atlasech, jež vás provedou nejen světem fauny a flóry, ale také oblastí přírodní medicíny nebo minerálů a hornin.