Břicháč Tom přichází rovnou s dvěma novinkami – právě v předprodeji!

RSS
archiv revue
Malá ochutnávka z knihy Menu podle Koko
V říjnu vydává nakladatelství Smart Press v rámci podzimní KNIHOMÁNIE kuchařku Menu podle Koko. Autorkou je Veronika Kokešová přezdívaná "Koko".
Kuchařka ze Svatojánu
Nakladatelství MOTTO vydává kuchařskou knihu známé fotografky, výtvarnice a kuchařky Evy Francové. Nese stejný název jako její úspěšný food blog Kuchařka ze Svatojánu.
Sirotčinec slečny Peregrinové - tajuplný příběh, ze kterého vám půjde mráz po zádech
Tajuplný fantasy příběh z pera Ransoma Riggse doplněný o podivné, téměř strašidelné dobové fotografie, vytváří silný dojem, ze kterého jde čtenáři mráz po zádech.
Jan Seghers: Nevěsta ve sněhu
Opět je tu jedna pěkná recenze, kterou stojí za to si přečíst. Je to na knihu Nevěsta ve sněhu, již vydalo nakladatelství HOST.
S knihou Šibeniční vrch do 17. století a minulých životů
Při čtení knihy Šibeniční vrch od Lois Duncan, jsem se vrátila do doby, kdy jsem byla ještě teenager. Téma reinkarnace a minulých životů mě v tom věku nesmírně fascinovalo. Autorka jej v tomto příběhu skloubila se salemským procesem ze 17. století.
Nová kuchařská kniha Romana Vaňka Snadno & Rychle
Český kuchař a autor gastronomických bestsellerů Roman Vaněk stihl dát dohromady další kuchařku. Stejně jako přechozí publikace ji vydává Pražský kulinářský institut.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Zajímá vás, které knihy se vyšplhaly na nejvyšší příčky v prodejích za měsíc duben?
Nakladatelství Jota loni vydalo těžko zařaditelnou, neotřelou knihu polského autora Radka Raka Báje o hadím srdci. Nutno dodat, že se jedná o vítěze prestižní literární ceny Nike roku 2020.
Rádi se dozvídáte nové věci nebo prohlubujete své znalosti v oblastech, které vás dlouhodobě zajímají? Pak můžete sáhnou po atlasech, jež vás provedou nejen světem fauny a flóry, ale také oblastí přírodní medicíny nebo minerálů a hornin.