2 NOVINKY BŘICHÁČE TOMA právě v předprodeji!

RSS
archiv revue
Recenze: Zážitky rozvedeného muže
Pokud se chcete zasmát a hledáte nějaké odpočinkové čtení ze života, určitě sáhněte po Zážitcích rozvedeného muže, které v červnu vydalo nakladatelství Slovart.
MUDr. David Frej o posílení naší imunity, vyváženém životním stylu a používání přírodních prostředků
Tvoje imunita je tvůj nejlepší lékař O tématu nejnovější knihy vypráví uznávaný terapeut, autor několika bestsellerů a dlouholetý spolupracovník měsíčníku Regenerace.
Recenze: Ať se rozhodneš jakkoli
Julita vždy snila o tom, že bude investigativní novinářkou v prestižním časopise. Místo toho hází na papír nesmysly o druhořadých celebritkách. Leon je sice akademický malíř, ale živí se vymýšlením stupidních malůvek pro firmu prodávající zdravou výživu. Ty dva svede dohromady nehoda, při níž zemře slavný herec. Od té chvíle jejich životy už nikdy nebudou takové jako dřív.
Recenze: Kurkuma, Zázvor, Avokádo
Nakladatelství Bookmedia přinesla edici Zdravá kuchyně a spolu s ní hned několik šikovných knížeček o potravinách, které na zdraví působí až zázračně.
Recenze: Katka
Příběh Katky se dočkal knižního zpracování. Ujal se ho Michael Třeštík. A je to nářez.
Recenze: Dcery Kambodže
Perfektní autobiografický příběh plný hodnotných myšlenek.
31. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Soutěž o 3 výtisky knihy Obličejová jóga
Chcete omládnout o 5 až 15 let? Díky obličejové józe toho můžete dosáhnout. Pojďte si zasoutěžit o knihu Světlany Mihulové Obličejová jóga pro začátečníky a pokročilé.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Hirošima
Kniha o prvním použití atomové bomby, po jejímž přečtení bude každému jasné, že se ta hrůza už nesmí opakovat!
DNES A ZÍTRA PLATÍME DOPRAVU MY!
Neváhejte a využijte toho!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rádi se dozvídáte nové věci nebo prohlubujete své znalosti v oblastech, které vás dlouhodobě zajímají? Pak můžete sáhnou po atlasech, jež vás provedou nejen světem fauny a flóry, ale také oblastí přírodní medicíny nebo minerálů a hornin.
Možná znáte příběh hlavního hrdiny z filmu nebo černobílého seriálu na Netflixu. Zasoutěžte si o světový bestseller královny psychologického thrilleru Patricie Highsmith Talentovaný pan Ripley. Knihu získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Objevte okouzlující svět tarotových karet. Nyní máte jedinečnou příležitost koupit čtvery karty, které vydalo nakladatelství Synergie, se slevou 50 %. Akce platí od 2. 5. do 16. 5. 2024.