2 NOVINKY BŘICHÁČE TOMA právě v předprodeji!

RSS
archiv revue
První kniha české autorky s tematikou jedlých dárků…
Kniha Denisy Bartošové nazvaná Láska prochází kuchyní obsahuje recepty na jedlé dárky všeho druhu: pro děti, muže, ženy, kamarády a ke všem možným příležitostem.
Jitka Volfová: Smlouva s Evou - ukázka z knihy
Druhý díl erotické trilogie Jitky Volfové vyjde sice až 10. října, pro nedočkavé čtenáře máme ukázku z knihy už dnes. Smlouva s Evou s podtitulem Zkouška lásky je pokračováním úspěšné knihy Smlouva s Adamem.
U příležitosti 20. narozenin populární poprockové kapely Chinaski vyjde kniha
Vyprávění Michala Malátného o historii skupiny a osm rozhovorů se členy kapely, manželkou tragicky zemřelého bubeníka Pavla Grohmana i dalšími lidmi z okruhu kapely - to vše najdete ve vůbec první knize o kapele Chinaski nazvané Chinaski poprvé.
Hra na život a na smrt v novém thrilleru Alexandera Stainfortha Krvavá Mary
O legendě západního světa - Krvavé Mary (Bloody Mary) byla napsána spousta příběhů. Pojďte se nechat vtáhnout do děje jednoho z nich v knize Krvavá Mary, jejímž autorem je Alexander Stainforth.
Vychází kniha Luboše Xavera Veselého Jak se vraždí v Čechách
Příští týden vydává nakladatelství Daranus knihu Jak se vraždí v Čechách, jejímž autorem je oblíbený rozhlasový moderátor Luboš Xaver Veselý.
Hříchy a vášně přemyslovských králů
V knize Hříchy a vášně přemyslovských králů nahlíží známý spisovatel a publicista Jan Bauer na přemyslovské krále (a jejich předchůdce knížata) nejen jako na historické osobnosti, ale hlavně jako na muže z masa a kostí.
Maya Banks vás zavede v erotickém románu Pád do světa vášně a luxusu
Plodná autorka Maya Banks, která napíše několik knih ročně, přichází na český knižní trh s erotickou trilogií Bez dechu. Hrdiny prvního dílu Pád jsou Mia Crestwell a Gabe Hamilton.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Rádi se dozvídáte nové věci nebo prohlubujete své znalosti v oblastech, které vás dlouhodobě zajímají? Pak můžete sáhnou po atlasech, jež vás provedou nejen světem fauny a flóry, ale také oblastí přírodní medicíny nebo minerálů a hornin.
Možná znáte příběh hlavního hrdiny z filmu nebo černobílého seriálu na Netflixu. Zasoutěžte si o světový bestseller královny psychologického thrilleru Patricie Highsmith Talentovaný pan Ripley. Knihu získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Objevte okouzlující svět tarotových karet. Nyní máte jedinečnou příležitost koupit čtvery karty, které vydalo nakladatelství Synergie, se slevou 50 %. Akce platí od 2. 5. do 16. 5. 2024.