Břicháč Tom přichází rovnou s dvěma novinkami – právě v předprodeji!

RSS
archiv revue
Miloslav Stingl: Indiáni na válečné stezce
Jaký je nejznámější a nejodvážnější apačský náčelník Divokého západu? Všechny nejspíše napadl Vinnetou, ale ten nebyl skutečný. Stvořil ho Karel May. Existoval ovšem jeden skutečný náčelník Apačů, který se zapsal do historie a stal se předobrazem pro legendárního Vinnetoua.
Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče v novém rozšířeném vydání
"Pokud nechcete, aby vás děti přivedly do hrobu, přečtěte si knihu Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče", radí prof. Hermann Kostižer - specialista na boj s dětskou neposlušností.
Pletení z pedigu
Co je to pedig? U nás hned po vrbovém proutí nejpoužívanější materiál pro pletení košů. Dováží se k nám z tropů jihovýchodní Asie.
Vychází 300: Bitva u Thermopyl
Komiks 300: Bitva u Thermopyl vychází již počtvrté. Comics centrum jej vydalo poprvé v roce 2000. V tomto případě i dalších dvou vydáních se náklad zcela vyprodal.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Zajímá vás, které knihy se vyšplhaly na nejvyšší příčky v prodejích za měsíc duben?
Rádi se dozvídáte nové věci nebo prohlubujete své znalosti v oblastech, které vás dlouhodobě zajímají? Pak můžete sáhnou po atlasech, jež vás provedou nejen světem fauny a flóry, ale také oblastí přírodní medicíny nebo minerálů a hornin.
Možná znáte příběh hlavního hrdiny z filmu nebo černobílého seriálu na Netflixu. Zasoutěžte si o světový bestseller královny psychologického thrilleru Patricie Highsmith Talentovaný pan Ripley. Knihu získají 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více