RSS
archiv revue
Velmi povedený a snadno uvěřitelný příběh, který byl zábavný od začátku až do konce
Láska a nenávist. Ani si mnohdy neuvědomujeme, jak tenká hranice se mezi těmito dvěma emocemi nachází. Stačí málo a z člověka, který pro nás dlouho něco znamenal, se stane někdo, koho bychom už nikdy v životě nechtěli vidět. Na nás v novém příběhu, jež vyšel pod záštitou nakladatelství Beta, čeká naštěstí druhá varianta – a to, když se z nenávisti zrodí láska.
Okouzlující kniha o krásách a tajemstvích měst...
Genius loci - úchvatná četba, která před námi odkrývá dosud neznámé či jen nejasně tušené souvislosti mezi historií, architekturou a přírodou a je jen stěží uvěřitelné, že tajemství „našeho“ města nám odhaluje člověk z daleké severské země.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.